Seminar Gratuit D.A.C.I.A Nasaud

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 20/03/2018
5:30 pm - 8:00 pm

Categories


Locuiești în regiunea Nord-Vest și vrei să îți deschizi o afacere?

Nu trebuie să pornești singur pe drumul antreprenoriatului.

Haide la evenimentul din Năsăud, în 20 Martie la Casa de Cultura “Liviu Rebreanu”, Str. Unirii, nr. 7,  unde vei afla cum poți beneficia de 40.000 Euro, 100% nerambursabili pentru a demara propria afacere.

Prin intermediul acestui proiect, nu primești doar sprijin financiar ci și consultanță gratuită, training pentru lansarea afacerii și toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți pune afacerea pe roate.

Cine poate participa la acest proiect?

  • Orice persoană peste 18 ani care își dorește sa inițieze o activitate independenta în mediul urban
  • Sa aibă studii liceale finalizate în Romania;
  • Sa aibă cetățenie română și domiciliul stabil sau flotant în Romania, în regiunea Nord Vest în următoarele județe: Cluj, Bistrița-Nasăud, Bihor, Sălaj, Satu Mare, Maramures, Rural sau Urban
  • Să facă parte din următoarele categorii: angajați, inclusiv persoane care desfasoară o activitate independenta sau actionari minoritari; persoane care beneficiaza de sprijin; someri și inactivi; studenți

Participarea la eveniment este gratuită. Tot ce trebuie să faci este să îți rezervi locul completând formularul de mai jos.

Acest proiect este derulat de un consorţiu format din 5 organizaţii regionale ale mediului de afaceri cu o experiență vastă în atragerea de finanțări europene nerambursabile.

Nu pierde șansa de a-ți deschide propria ta afacere. Înscrie-te cât mai repede la Seminarul D.A.C.I.A din Năsăud pentru că locurile sunt limitate.

Formular de contact

* indicates requiredLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *