Seminar Gratuit D.A.C.I.A Beius

Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 23/03/2018
5:00 pm - 7:00 pm

Categories


Locuiești în regiunea Nord-Vest și vrei să îți deschizi o afacere?
Nu trebuie să pornești singur pe drumul antreprenoriatului.

Haide la evenimentul din Beius, în 23 martie la Time Out, Piața Samuil Vulcan 6-8, unde vei afla cum poți beneficia de 40.000 Euro, 100% nerambursabili pentru a demara propria afacere.

Prin intermediul acestui proiect, nu primești doar sprijin financiar ci și consultanță gratuită, training pentru lansarea afacerii și toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți pune afacerea pe roate.

Cine poate participa la acest proiect?

  • Orice persoană peste 18 ani care își dorește sa inițieze o activitate independenta în mediul urban
  • Sa aibă studii liceale finalizate în Romania;
  • Sa aibă cetățenie română și domiciliul stabil sau flotant în Romania, în regiunea Nord Vest în următoarele județe: Cluj, Bistrița-Nasăud, Bihor, Sălaj, Satu Mare, Maramures, Rural sau Urban
  • Să facă parte din următoarele categorii: angajați, inclusiv persoane care desfasoară o activitate independenta sau actionari minoritari; persoane care beneficiaza de sprijin; someri și inactivi; studenți

Participarea la eveniment este gratuită. Tot ce trebuie să faci este să îți rezervi locul completând formularul de mai jos.
Acest proiect este derulat de un consorţiu format din 5 organizaţii regionale ale mediului de afaceri cu o experiență vastă în atragerea de finanțări europene nerambursabile.

Nu pierde șansa de a-ți deschide propria ta afacere. Înscrie-te cât mai repede la Seminarul D.A.C.I.A din Beius pentru că locurile sunt limitate.

Formular de inscriere

* indicates required2 thoughts on “Seminar Gratuit D.A.C.I.A Beius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *