Seminar Gratuit D.A.C.I.A Cluj-Napoca

Locuiești în regiunea Nord-Vest și vrei să îți deschizi o afacere?

Nu trebuie să pornești singur pe drumul antreprenoriatului.

Haide la evenimentul din Cluj-Napoca, din 12 Martie unde vei afla cum poți beneficia de 40.000 Euro, 100% nerambursabili pentru a demara propria afacere.

Prin intermediul acestui proiect, nu primești doar sprijin financiar ci și consultanță gratuită, training pentru lansarea afacerii și toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți pune afacerea pe roate.

Cine poate participa la acest proiect?

  • Orice persoană peste 18 ani care își dorește sa inițieze o activitate independenta în mediul urban
  • Sa aiba studii gimnaziale finalizate în Romania;
  • Sa aiba cetatenie romana si domiciliul stabil în Romania, în regiunea Nord Vest în următoarele județe: Cluj, Bistrița-Nasăud, Oradea, Sălaj, Satu Mare, Maramures, RURAL SAU URBAN
  • Sa faca parte din una urmatoarele categorii: angajati, inclusiv persoane care desfasoara o activitate independenta; persoane care beneficiaza de sprijin; someri si inactivi;

 

Participarea la eveniment este gratuită. Tot ce trebuie să faci este să îți rezervi locul completând formularul de mai jos.

Acest proiect este derulat de un consorţiu format din 5 organizaţii regionale ale mediului de afaceri cu o experiență vastă în atragerea de finanțări europene nerambursabile.

Nu pierde șansa de a-ți deschide propriata afacere. Înscrie-te cât mai repede la Seminarul D.A.C.I.A din Cluj-Napoca pentru că locurile sunt limitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *